Om Minthouse Studio

Free-Store Music's nye studie ved Løvenborg Slot nær Holbæk,  har til formål at skabe et internationalt musikmiljø, som kan tiltrække kendte kunstnere fra hele verdenen til produktion af ny musik, og nye hits i unikke omgivelser kombineret med de bedste tekniske faciliteter til produktionen.

 

Free-Store Music har en fast aftale med produceren Mintman som til daglig arbejder tæt med producer Carsten Soulshock i Los Angeles, samt Lucas Secon i England. Producerne leverer årligt komplette musikproduktioner til den Amerikanske og Engelske musikindustri. Det meste af året arbejder Mintman dog i udlandet.

 

Freestoremusic har igennem produceren Mintman en direkte kontakt til manager Thomas Børresen, medejer af Labelmade Records.

Labelmade Records har udviklet nogle af tidens største danske navne såsom Medina, Burhan G og trioen Outlandish.

 

Mintman (Warner Chappel Music) er en vigtig spiller mht. placeringer af Mint House Studios produktioner/sange til radio, tv, talentudvikling i danske og udenlandske medier.

 

Med de nye studiefaciliteter i Danmark, er vores mål, udover produktioner med allerede etablerede danske navne, også produktioner og videreudvikling af up-coming solister og bands.

 

"Talenter", kan herefter sendes videre via vores netværk med en professionel produktion, med henblik på en pladekontrakt samt professionelt management, som efter vores erfaring er den eneste rigtige vej igennem "nåleøjet".